طراحی وب سايت بهينه سازی وب سايت طراحی سايت سعيد کلوندی

منوی غذا و تشریفات


  • انواع غذاهای برنجی : باقالی پلو با گوشت بره ، زرشک پلو با مرغ ، شیرین پلو با مرغ ، مرصع پلو با فیله مرغ ، ته چین ، ‌برنج سفید زعفرانی
  • انواع خورشت : خورشت فسنجان
  • انواع خوراک : خوراک سینی سبزیجات گرم ، دلمه
  • انواع کباب : جوجه کباب 50 %
  • انواع سالاد : سه نوع سالاد شامل : فصل ، اندونزی ، ماکارونی
  • انواع دسر: کرم کارامل ،‌ژله میوه ای
  • انواع نوشیدنی : نوشابه قوطی در سه رنگ ، دوغ و آب معدنی
  • پذیرایی : بهترین و مرغوب ترین میوه فصل 5 نوع ، چای و شربت ، شیرینی خشک
  • گروه پذیرایی : مهماندار با یونیفرم مخصوص جهت خوش آمد گویی و پذیرایی ، سر میهماندار جهت مدیریت امور پذیرایی
  • سرویس پذیرایی و دیزاین : سرویس کامل ظروف و میز و صندلی، میوه آرایی ، گل آرایی ، شمع آرایی میز میهمانان و جایگاه ویژه عروس داماد
  • دیزاین مخصوص تشریفات ورودی
  • آتش بازی عروس و داماد
  • انواع غذاهای برنجی: باقالی پلو با گوشت بره، زرشک پلو با مرغ، شیرین پلو با مرغ، شیرین پلو با فیله مرغ، آلبالو پلو با مرغ، ته چین مرغ با برنج سفید زعفرانی
  • انواع خورشت: خورشت فسنجان، خورشت نعناع و جعفری
  • انواع خوراک: خوراک بیف استراگانف، خوراک سینی سبزیجات گرم، دلمه
  • انواع کباب: جوجه کباب 50%، کباب کوبیده 50%
  • انواع سالاد: سه نوع سالاد شامل:فصل ، اندونزی، ماکارونی
  • انواع دسر: کرم کارامل، پاناکوتا (وانیلی، میوه ای، شکلاتی)، پلمبیر
  • انواع نوشیدنی: نوشابه قوطی، دوغ و آب معدنی
  • پذیرایی: چای و نسکافه، بهترین و مرغوبترین میوه فصل 5 نوع، آب میوه طبیعی، شیرینی خشک
  • گروه پذیرایی: به ازای هر 20 نفر یک مهماندار با یونیفورم مخصوص، میهماندار جهت خوش آمد گویی، سر میهماندار جهت مدیریت امور پذیرایی
  • سرویس: سرویس صندلی مبله، رومیزی گیپور یا مخمل، ظروف درجه یک، زیر بشقابی دکوراتیو، شات شمع کریستال،دستمال سرویس ساتن یا مخمل در رنگ های انتخابی، میز ولکام و شمع آوری ورودی، جایگاه عروس و داماد+میز های مدعوین، میز شام
  • دیزاین مخصوص تشریفات ورودی
  • میزهای سوارز با شمع آرایی و گل آرایی
  • میز یادبود عروس دامادبه همراه دفترچه یادبود یا تابلو یادبود
  • آتش بازی ورودی تشریفات عروس داماد و مراسم برش کیک
  • انواع غذاهای برنجی: باقالی پلو با گوشت بره، زرشک پلو با مرغ، شیرین پلو با مرغ،مرصع پلو با مرغ، آلبالو پلو با مرغ، ته چین مرغ، برنج سفید زعفرانی
  • انواع خورشت: خورشت نعناع جعفری، خورشت فسنجان با مرغ، خورشت قارچ
  • انواع خوراک: خوراک بیف استراگانف یا خوراک زبان، سینی سبزیجات گرم
  • انواع کباب: کباب کوبیده و جوجه کباب 70%
  • انواع غذاهای زینتی: بوقلمون درسته
  • انواع سالاد: چهار نوع سالاد شامل: فصل ، ماست و خیار، اندونزی، ماکارونی
  • انواع دسر: موس شکلات، تیرامیسو، پاناکوتا(وانیلی ، میوه ای،شکلاتی )، کرم بروله (وانیلی، قهوه، شکلات)،پلمبیر
  • انواع نوشیدنی: نوشابه قوطی، دوغ ، دلستر قوطی و آب معدنی
  • پذیرانی: آبمیوه طبیعی 3 نوع، چای و نسکافه، بهترین و مرغوبترین میوه فصل 5 نوع، شیرینی خشک و تر(به ازای هر نفر100 گرم)
  • گروه پذیرایی: به ازای هر 18 نفر یک مهماندار با یونیفم مخصوص، میهماندار جهت خوش آمد گویی، سر میهماندار جهت مدیریت امور پذیرایی
  • سرویس پذیرایی و دیزاین: سرویس صندلی مبله + رومیزی گیپور با مخمل + ظروف درجه یک + زیر بشقابی دکوراتیو + شات شمع کریستال + دستمال سرویس ساتن یا مخمل در رنگ های انتخابی + میز ولکام و مشع آرایی ورودی + جایگاه عروس و داماد + میزهای مدعوین + میزشام
  • دیزاین مخصوص تشریفات ورودی
  • میزهای سوارز با شمع ارایی و گل آرایی
  • میز یادبود عروس و داماد به همراه دفترچه یاد بود یا تابلو یاد بود
  • انواع غذاهای برنجی: باقالی پلو با گوشت بره، زرشک پلو با مرغ، شیرین پلو با مرغ، مرصع پلو با فیله مرغ، آلبالو پلو با مرغ، ته چین مرغ، برنج سفید زعفرانی
  • انواع خورشت: خورشت فسنجان، خورشت نسترن، خورشت قارچ
  • انواع خوراک: خوراک بیف استراگانف، خوراک زبان، خوراک کشک بادمجان، خوراک سینی سبزیجات گرم، کوفته ریزه، خوراک ژیگو
  • انواع کباب: کباب کوبیده و جوجه کباب و جوجه چینی و کباب بختیاری 70%
  • انواع غذاهای دریایی: میگو، سوشی، لابستر
  • انواع سالاد: 7 نوع سالاد شامل :فصل ، شیرازی، ماست و خیار، قفقازی، اندونزی، ماکارونی، سالاد مکزیکی
  • انواع دسر: موس شکلات، شارلوت، کرم بروله(وانیلی، قهوه ، شکلات) ، پاناکوتا( وانیلی، میوه ای، شکلاتی)،پلمبیر، ترافل، کیک بستنی، تیرامیسو، رین بو
  • انواع نوشیدنی: نوشابه قوطی، دوغ، شامپاین بدون الکل، دلستر قوطی و آب معدنی
  • پذیرایی: آبمیوه طبیعی 6 نوع موهیتو+پرتغال+آناناس+پیناکولادا+شیرموز+شکلات نعنا+بهترین و مرغوبترین میوه فصل 6 نوع، شیرینی خشک و تر، تارت میوه
  • فینگر فودها: ناگت گوشت یا مرغ، فیله مرغ، اسنک،پاچینی، قارچ سوخاری، کرافت
  • گروه پذیرایی: به ازای هر 15 نفر یه مهماندار با یونیفورم مخصوص، میهماندار جهت خوش آمد گویی، سر میهماندار جهت مدیریت امور پذیرایی
  • سرویس پذیرایی و دیزاین: سرویس صندلی مبله، رومیزی گیپور یا مخمل، ظروف درجه یک، زیر بشقابی، شات شمع کریستال،دستمال سرویس ساتن یا مخمل در رنگ های انتخابی، میز ولکام و شمع آرایی ورودی، جایگاه عروس و داماد، میزهای مدعوین،میز شام، دیزاین مخصوص تشریفات ورودی،حریر آرایی، گل آرایی ورودی
  • VIPمیز اینه به همراه شمع آوری و گل آرایی قسمت
  • میزهای سوارز با شمع آرایی و گل آرایی
  • میز یادبود عروس و داماد به همراه دفترچه یادبود یا تابلو یادبود
  • آتش بازی ورودی عروس و داماد و رقص تانگو و مراسم برش کیک
  • انواع غذای برنجی: باقالی پلو با گوشت، زرشک پلو با مرغ، شیرین پلو با مرغ، آلبالو پلو با مرغ، مرصع پلو با فیله مرغ، ته چین مرغ و برنج سفید زعفرانی
  • انواع خورشت: خورست فسنجان، خورشت نسترن، خورشت قارچ
  • انواع خوراک: خوراک سینی سبزیجات گرم، خوراک بیف استراگانف، خوراک زبان، خوراک ژیگو، خوراک کشک بادمجان، خوراک فسنجان کوفته ریزه، رولت گوشت
  • انواع کباب: کباب کوبیده، جوجه کباب، جوجه چینی، کباب بختیاری %100
  • غذاهای زینتی: بوقلمون درسته، مرغ بریان، بره سلطانی
  • غذاهای دریایی: لابستر، سوشی،میگو، ماهی شیر
  • انواع سالاد : 8 نوع سالاد شامل : ترشیجات و سبزی خوردن، فصل، اندونزی، ماکارونی، ماست و خیار، ایتالیایی، یونانی، مکزیکی
  • انواع دسر: موس شکلات، شارلوت، ترافه، کرم بروله(وانیلی ، قهوه ، شکلات) پاناکوتا (وانیلی ، میوه ای ، شکلاتی) ، پلمبیر، موس کارامل،کیک بستنی، تیرامیسو، کاپ کیک، فلامپی
  • انواع نوشیدنی: نوشابه قوطی و دوغ ، هایپ یا شامپاین بدون الکل، دلستر قوطی، آب معدنی
  • فینگر فود: ناگت گوشت یا مرغ، اسنک، پاچینی، قارچ سوخاری، کرافت، کباب چوبی،میگو سوخاری
  • میز اردرو: شامی، کوکوسبزی، فلفل دلمه و ....
  • پذیرایی: آبمیوه طبیعی 8 نوع، بهترین و مرغوب ترین میوه فصل 6 نوع، شیرینی خشک و تر، تارت میوه ای (به ازای هر نفر 120 گرم)نسکافه و چای
  • گروه پذیرایی: به ازای هر 12 نفر یک مهماندار با یونیفورم مخصوص، مهماندار جهت خوشامد گویی، سرمهماندار جهت مدیریت امور پذیرایی و سرپرست گروه
  • سرویس پذیرایی و دیزاین: سرویس صندلی مبله +رومیزی گیپور یا مخمل+ظروف درجه یک+زیر بشقابی+شات شمع کریستال+دستمال سرویس ساتن یا مخمل در رنگ های انتخابی+میز ولکام و شمع آرایی ورودی+جایگاه عروس و داماد+میزهای مدعوین+میز شام
  • دیزاین مخصوص تشریفات ورودی+حریر آرایی+گل ارایی ورودی
  • میز VIP آینه به همراه شمع آرایی و گل آرایی قسمت
  • میزهای سوارزبا شمع آرایی و گل آرایی
  • میز یادبود عروس و داماد به همراه دفترچه یادبود یا تابلو یادبود
  • آتش بازی ورودی تشریفات عروس و داماد و رقص تانگو و مراسم کیک بری
  • طاق کیک

پل های ارتباطی ما



چمران ضلع غرب هتل پارسيان ازادي. خيابان سوري. مجتمع تجاري سامان
34 21 345 912 98+
82 63 126 912 98+